Rastro Máquinas, S.A. - Taules d'oxitall i tall per plasma

BBS Beta

Màquina de cort: per plasma

Fotografia de Màquina de cort
Rastre Màquines ofereix màquines de qualitat, rendibles en el treball i molt fàcils d'usar. Concretament, les taules de tall per plasma modelo Beta de BBS, representada per Rastre Màquines, S. a., són màquines dissenyades en diverses versions.

Es tracta de màquines amb plasma de 100 A a 200 A, per a la seva utilització per treballar xapa de fins a 35 mm d'espessor. Compten amb una estructura d'excepcional robustesa i amb una estabilitat que garanteix excel·lents característiques d'acceleració i desacceleració. També ofereixen fluïdesa de moviment, absència de vibracions, precisió i repetibilidad en les operacions de cort.

Disposen d'un camp de treball des de 3.000 x 1.500 mm fins a 8.000 x 2.500 mm. L'espai màxim necessari per al camp de treball de 3.000 x 1.500 mm és de 4.500 x 2.400 mm. Es pot disposar de diferents exigències respecte al camp de treball.

En la seva versió Beta Plus, aquesta màquina pot equipar-se amb generador de plasma d'alta definició, que permet aconseguir resultats de qualitat comparables amb aquells de la tecnologia làser, però obtinguts a costos extremadament econòmics.