Böllhoff, S.A. - Planxadores

Rivclinch 1106 P50 Pass

Màquina de clinchado oleoneumática: gran recorregut de 58 mm de seguretat

Fotografia de Màquina de clinchado oleoneumática
La màquina de clinchado oleoneumática 1106 P50 Pass està equipada amb un sistema de recorregut d'aproximació parcial Pass.

L'activació s'efectua a través d'un gallet i amb una força pneumàtica reduïda realitza 52 mm del recorregut total. En prémer el gallet principal, s'activa el recorregut de reblat de 6,5 mm amb un esforç hidràulic de 50 kN. Abans de situar el cilindre hidràulic en posició d'obertura màxima, es poden realitzar diversos punts de clinchado seguits. Aquest sistema permet optimitzar els temps quan s'han de fer múltiples punts de clinchado.

El posicionament de la màquina en la peça és més precís i evita la deterioració de les peces a unir. El maneig de la màquina s'ha facilitat gràcies a una "C" de pes reduït, un eix de rotació situat entre les dues empunyadures i un sistema giroscòpic multi-direccional. La profunditat de la ‘C’ és de 110 mm.

Aquesta màquina pot realitzar unions amb punts rodons 5, 6, 7 o rectangulars. Pot unir espessors totals de xapes en acer i en alumini superiors a 4 mm. Els assajos en les seves peces permetran comprovar les seves possibilitats.