Iscar Ibérica, S.A. - Freses de metall dur

Chatterfree

Maduixes de metall dur integral: per a alumini

Fotografia de Maduixes de metall dur integral
Iscar ha desenvolupat les maduixes de metall dur integral de 3 llavis modelo Chatterfree, amb pas diferencial per al mecanitzat d'alumini. Dissenyades per a operacions de desbastament i acabat, ofereix una excel·lent capacitat d'absorció de vibracions i, a més, maximitzen l'índex d'extracció de metall i redueixen el cicle de mecanitzat en la major part de les operacions de fresat.

Amb hèlix de pas diferencial específica per al mecanitzat d'alumini, aquestes maduixes, pensades tant per a operacions de desbastament com d'acabat, es poden utilitzar amb refrigeració externa per a velocitats de cort mitjanes a extremadament elevades, per al mecanitzat de ranures completes fins a 1,5 x D en alumini.

Aquestes maduixes són una excel·lent solució per a màquines d'escassa potència amb fixacions ISO 40 o BT 40. La seva exclusiva geometria rectificada i polida ofereix un excel·lent acabat superficial en fons i parets, sense graons. Ofereixen a més una major durada de l'eina quan es treballa amb elevats índexs d'extracció de metall.

Les maduixes de metall dur integral Chatterfree estan disponibles en una gamma de diàmetres de 6 a 20 mm amb gran varietat de radis de punta i una relació entre profunditat de tall i diàmetre de la maduixa de 3xD i 5xD.