Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Freses de metall dur

Ceratizit MonsterMill HPC

Maduixes de metall dur: ideals per al desbastament d'acer inoxidable

Fotografia de Maduixes de metall dur
La introducció de les maduixes de la gamma de metall dur integral MonsterMill, de WNT, aportarà avantatges de productivitat significants a aquelles empreses que mecanitzen components d'acer. Utilitzant l'últim en metall dur i tecnologia de recobriment, Monster Mill proporciona una vida d'eines més àmplia al mateix temps que millora la productivitat.

Encara que ideal per al desbastament d'acer inoxidable gràcies al seu disseny ICR (Inox Cúter for Roughing), la maduixa MonsterMill és també capaç de mecanitzar des d'acers genèrics fins a acers per a eines, ferro colat, coure i aliatges de coure, tungstè, molibdè, titani i aliatges de titani, aliatges de níquel, acers resistents a la calor i mecanitzats duros fins a 60 HRC.

MonsterMill´s té la capacitat d'aconseguir taxes d'extracció de material tan altes com 700 cm3/min quan es mecanitza material amb una resistència a la tracció fins a 300 N/mm2.

Aquestes característiques de llarga vida i alta productivitat són aconseguides mitjançant la combinació de l'últim en tecnologia de recobriments de nanocapas Tu1500 PVD combinat amb l'alta qualitat K30F de metall dur de Ceratizit. El recobriment daurat Tu1500 té una duresa de 3400 HV i entre 2 i 3 micres d'espessor. El resultat és una alta resistència a l'abrasió amb capacitat per treballar a temperatures de fins a 900 °C. Ajuda a ampliar encara més la vida de l'eina, una baixa fricció amb valors en acer de 0,7.