Ferg, S.L. - Freses de metall dur

Ferg GSF

Maduixes de metall dur: permeten el roscat de rosques de diferents mesures

Fotografia de Maduixes de metall dur

Una àmplia gamma de maduixes de roscar permet a Ferg oferir una solució òptima i tecnològicament avançada per al roscat de tot tipus de materials, forats i peces. El model GSF és una maduixa de roscar fabricada amb metall dur micrograno. Aquesta eina permet el roscat de rosques de diferents mesures amb el mateix pas.

L'ocupació de les maduixes de roscar per interpolació en les modernes màquines CNC actuals aporta tot tipus d'avantatges: reducció dels temps de roscat en poder treballar a una alta velocitat i avanç; reducció dels temps de preparació, canvis i del magatzem d'eines; reducció dels costos en el roscat de forats difícils, peces complexes, de gran longitud o amb parets primes. A més, la combinació de diverses eines en una que permet foradar, chaflanar i roscar alhora ens permet reduir els temps dels cicles de treball i millorar la productivitat. També permeten la producció de rosques amb un gran acabat superficial i dimensions precises.

La producció de petits encenalls facilita la seva extracció i minimitza la possibilitat de trencaments.

La gamma que Ferg té com a disseny estàndard cobreix la major part de necessitats de roscat, però igualment es realitzen aplicacions, adaptacions o execucions especials que ens permeten adaptar les nostres eines als requeriments i necessitats dels nostres clients.