Iscar Ibérica, S.A. - Freses de metall dur

Maduixes de metall dur: tres en una

Fotografia de Maduixes de metall dur
Iscar presenta una família de maduixes de metall dur integral, resultat de la combinació guanyadora de les seves tres maduixes més innovadores: Feedmill, Fragmentadora d'encenall i Chatterfee.

Les maduixes de metall dur integral EFP ofereixen els millors resultats en el fresat de cavitats, la qual cosa és molt útil en la indústria de motlles i matrius. Feedmill té una configuració de tall de tall amb un gran ràdio, que permet elevats avanços de fins a 0,5 mm/dent, amb una profunditat de tall entre 0,3 i 1,0 mm. Això redueix significativament la durada del mecanitzat, incrementant per tant la productivitat. La seva exclusiva geometria de tall de tall dirigeix axialment la resultant de les forces de tall cap a la claveguera. El resultat és una elevada estabilitat que permet mecanitzar amb elevats avanços, fins i tot en casos de grans volades. Aquesta característica és molt útil per iniciar el fresat de seients. Després d'entrar en la cavitat, els llavis fragmentadores d'encenall s'utilitzen per ampliar la cavitat inicial. El tall de tall té unes dents planes que deixen un millor acabat superficial, en comparació d'altres maduixes de desbastament. Aquest tipus de llavis també es caracteritza per exercir una millor distribució de forces en combinació amb el pas diferencial Chatterfee, és la millor solució per obtenir els majors índexs d'extracció de material.

Les maduixes de metall dur integral EFP poden tenir 4 o 5 llavis, i es fabriquen en qualitat IC903, un substrat de gra ultra-fi protegit per l'avançada tecnologia de recobriment Al-TEC.

La combinació d'aquests paràmetres ofereix una excepcional resistència al desgast i tenacitat. Les noves maduixes són molt efectives fins i tot en màquines d'escassa potència (ISO40/BT40).

Avantatges:

Solució òptima per a operacions de desbastament, és molt útil en la indústria de motlles i matrius.

Cobreix una àmplia gamma d'aplicacions, incloent ranurado, fresat de caixeres, interpolació helicoïdal i contornejat.

Molt útil per al mecanitzat de materials com a acer temperat a 65 HRc, P20, H13, fosa, acer inoxidable, titani i aliatges a altes temperatures.

Redueix la durada del cicle de mecanitzat i augmenta la productivitat.