Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Freses per planejar

Sandvik Coromant CoroMill 357

Maduixes de diversos talls: per a operacions de planejat en desbastament

Fotografia de Maduixes de diversos talls
Sandvik Coromant introdueix CoroMill 357, la robusta maduixa de diversos talls per a les seves operacions de planejat en desbastament i premecanizado de referències en materials d'acer i fosa, amb una gran seguretat de plaquita.

Utilitzar CoroMill 357 en aplicacions típiques com el premecanizado de referències i el planejat en desbastament, en figuracions de components intermitents, components amb escreix irregulars o forges, soldadures o motlles, proporciona una alta velocitat d'arrencada de metall i una excel·lent productivitat.

El disseny de diversos talls de CoroMill 357 suposa una solució de gran rendibilitat. La bona economia de fabricació i el rendiment fiable de l'eina són el resultat de les gruixudes plaquitas pentagonals de doble cara, allotjades en els seients de punta amb protecció de la placa de suport.

El seu segur i robust cos compta amb un innovador sistema de subjecció de plaquita, que li ofereix un ràpid i senzill reglatge i canvi de la mateixa, alhora que li estalvia temps. Així mateix, les àmplies cares de suport radial, axial i a la base, prevenen la deformació i garanteixen un rendiment consistent.

Indicada para ISO 50 i màquines de major grandària, CoroMill 357 aconsegueix una profunditat de tall de fins a 10 mm (0,394 pulg) amb un avanç per dent de fins a 0,7 mm/z (0,0276 pulg/z).

CoroMill 357 està disponible en diàmetres de 100 a 315 mm (4 a 10 pulg).