Pferd-Rüggeberg, S.A. - Freses de metall dur

Pferd

Maduixes: de metall dur

Fotografia de Maduixes
Les maduixes de metall dur de Pferd són extraordinàries eines per a neteja de foses, desbarbado, bisellat i adequació de geometries.

Estan disponibles una gran quantitat de formes geomètriques i quatre tipus de dentats per treballar tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini.

Els requisits per a la utilització rendible són una suficient potència d'accionament i un nombre de revolucions adequat de la màquina d'accionament. Especialment avantatjosa és la combinació de maduixes amb eixos flexibles. Gràcies a que es tracta d'una peça lleugera que cap en una mà, es pot dirigir la maduixa per punts de difícil accés i sense necessitat d'aplicar una força excessiva. Els robots s'encarreguen cada vegada més freqüentment dels processos de treball amb maduixes, especialment en la producció de sèries grans. Pferd ofereix per a això maduixes amb toleràncies mínimes i rendiments de virutaje constants.

En l'elecció del tipus de dentadeo òptim es parteix de la base dels següents principis: com més dur i més fràgil és el material, més fi és el dentat.

La utilització de lubrificants impedeix en gran mesurada l'embozamiento de l'eina; també per a aliatges molt untuosas.

El material de cort metall dur i els dentats recomanats són els corresponents adequats als grups d'arrencada d'encenall d'alumini. Gràcies a l'alt nombre de revolucions és possible treballar ràpidament. Per tant, s'obté una elevada arrencada d'encenall, un bon desenvolupament d'encenalls, una rotació suau sense estries, un treball agradable, i una òptima qualitat de superfície.