Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Freses especials

CoroMill 316

Maduixa de cap intercanviable: amb un nou disseny patentat

Fotografia de Maduixa de cap intercanviable
Sandvik Coromant llança la maduixa de cap intercanviable CoroMill 316 amb un nou disseny patentat, basat en un exclusiu acoblament entre el cap de metall dur i el mànec de l'eina. CoroMill 316 és el primer producte introduït del nou sistema de caps intercanviables, EH (Exchange Head).

El fet que el mànec de l'eina permeti muntar diversos caps de metall dur li confereix una gran versatilitat de funcionament. Perquè una maduixa de cap intercanviable treballi bé cal que l'acoblament entre el cap de metall dur i el mànec de l'eina sigui fiable i precís. El rendiment, la seguretat i els resultats depenen directament del rendiment de l'acoblament.

L'acoblament per cap intercanviable es basa en una nova rosca patentada amb autocentrat. Aquest sistema manté al capdavant intercanviable fermament amarrada axialment contra la cara principal de contacte, i radialment contra el con de subjecció.

Aquest acoblament és excepcional pel que fa a robustesa i maneig, alhora que ofereix tant l'estabilitat necessària per a aplicacions de desbast de ranures, com l'elevada precisió que requereixen certes operacions d'acabat. CoroMill 316 està dotada de repetibilitat quant a longitud axial de l'eina, alhora que la seva excentricitat radial es limita a unes poques centèsimes de mil·límetre.

Combinada amb la qualitat GC1030 de la nova generació de plaquetes, CoroMill 316 constitueix una eina de tall d'alt rendiment, apta per a tots els grups de materials ISO P, ISO M, ISO K i ISO S. CoroMill 316 serveix per recapçat, ranurat, fresat en escaire, perfilat, contornejat i bisellat.

Amb mides que oscil·len entre 10 i 20 mm, complementa el programa existent per oferir una primera elecció molt econòmica, que combina la flexibilitat de les plaquetes intercanviables amb la productivitat i precisió del metall dur. Les aplicacions d'aquesta eina es poden trobar en les indústries aeroespacial, energètica, del petroli i gas, de motlles i matrius, de l'automoció i de la mecanització en general.