Hexagon Manufacturing Intelligence - Maquinària per mesurar coordenades (MMC, tridimensionals)

Hexagon Metrology Pioneer

MMCs de pont: per a grans operacions de fabricació

Fotografia de MMCs de pont
Pioneer és l'equip perfecte per a fabricants que desitgen adquirir la seva primera màquina de mesurament de coordenades i per a grans operacions de fabricació que necessiten MMC múltiples amb la millor relació preu-rendiment.

Les MMC Pioneer s'utilitzen en la inspecció de qualitat per a l'aprovació de peces inicials i finals, la qualificació de dispositius de fixació i el control de procés. Pioneer és el sistema de mesurament ideal per dur a terme una gran varietat de tasques d'inspecció dimensional en components mecànics generals i prismàtics.

Pioneer combina un disseny avançat, una tecnologia de construcció i de control acreditades,programari de mesurament avançat i sistemes de sensor tàctil per aportar-li la precisió, el rendiment i la fiabilitat sense fissures que es necessita en un paquet d'inspecció extremadament assequible.

Cada MMC Pioneer és verificada i certificada segons els procediments de test exigits per les normes ISO.

Avantatges i característiques:

- Màquines de mesurament de coordenades - qualitat comprovada i rendible.

- Aplicació punt a punt.

- Puente Tricision patentat, amb separació de coixinets més ampla, un centre de gravetat més baix i un pes menor que un pont convencional.

- Regles òptiques Metallur d'alta resolució d'Heidenhain.

- Mesa de treball de granit d'una sola peça proporciona una superfície de treball sòlida i estable.

- Coixinets pneumàtics d'orificis en alumini ofereixen fiabilitat i rigidesa òptima.

- Forma de cua d'oreneta mecanitzada amb precisió en la taula de treball de granit millora la precisió i la repetibilidad.

- Programari d'inspecció PC-DMIS Basic. És un paquet fàcil d'usar i aprendre que presenta una interfície intuïtiva i apropiada per a totes les aplicacions bàsiques i els usuaris no qualificats.

- Programari d'inspecció PC-DMIS Premium. Quan es necessitin eines CAD, les companyies poden confiar en el paquet PC-DMIS Premium que combina potents característiques amb un entorn extremadament fàcil d'usar.

- Tesastar sensors tàctils, capçals indexables, sensors i accessoris.