Carboneras Internacional - Equips per greixar i lubrificar

DieTronic LCP

Lubrificadores per polvoritzat LCP: màquines electròniques

Fotografia de Lubrificadores per polvoritzat LCP
Aquesta sèrie està composta per màquines de lubrificació per polvoritzat capaces de dipositar una pel·lícula de lubrificant uniforme.

Estan basades en una sèrie de col·lectors de 200 mm de llarg, en els quals s'allotgen els filtres de polvoritzat LVLP a una distància de 50 mm. Els col·lectors estan predisposats per a la canalització de l'aire de pulverización a una pressió molt baixa (0,2-0,8 bar). Aquests col·lectors allotgen les electrovàlvules de comandament per a cadascuna dels filtres i el sistema per mantenir la temperatura durant el pas del líquid.

La sèrie de col·lectors estan allotjats en una estructura metàl·lica aïllada i extraïble, que al seu torn està integrada en un bastidor on es troba un sistema d'elevació pneumàtic de la part superior de l'estructura per facilitar la introducció de la xapa. Totes les estructures de les màquines estan predisposades per a la connexió a un sistema d'aspiració. L'alimentació i gestió de la quantitat d'oli s'efectua mitjançant el pilotatge a freqüència variable de les electrovàlvules d'oli.