Carboneras Internacional - Equips per l'alimentació de premses

Línies d'alimentació: amb sistema de calandra

Fotografia de Línies d'alimentació
Línia d'alimentació especial formada per:

- Premsa mecànica Mios de 20 t. Equipada amb variador de freqüència tipus inverter ( permet adequar la cadència a la velocitat d'avanç de l'alimentador en funció del pas). Certificació CE. Revisada mecànica i elèctricament per Carboneras

- Alimentador pneumàtic GPA, model AN 150 x 150. Equipat amb guia central en la part central de l'alimentador per evitar que el material es doble entre les pinces.( material de poc espessor ). Guia a la sortida de l'alimentador per evitar que el material es doble entre l'alimentador i l'encuny.

- Calandra de 5 corrons no motoritzada: Corrons regulables individualment. Sistema més econòmic alternatiu a l'enderezador motoritzat vàlid per a espessors de fins a 1 mm. En aquest cas l'alimentador tira del material fent-ho passar entre la calandra. D'aquesta manera es redreça la forma del material en estar enrotllat en la bobina. Equipat amb un bastidor que ho fa solidari a l'alimentador. D'aquesta manera es manté la linea d'alimentació encara que es variï l'altura d'aquest alimentador.

- Bastidor per a l'ancoratge de la bobina. En aquesta aplicació no motoritzat a causa que les bobines són de molt poc pes.