AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Trànsfers i línies trànsfer

Agme

Línia d'assemblatge paletizada: per a l'assemblatge de components d'automoció

Fotografia de Línia d'assemblatge paletizada
Agme dissenya i fabrica solucions paletizadas per a l'assemblatge de components d'automoció. Les solucions a mesura que Agme desenvolupa inclouen tantes estacions de treball automatitzades com el client desitgi.

Aquesta línia d'assemblatge paletizada permet una còmoda manipulació del coixí d'un seient de cotxe. La solució desenvolupada inclou una tornada de palets per la part superior de la màquina. Aquesta composta per un total de deu estacions de treball: cinc manuals i cinc automàtiques. En elles poden treballar de tres a cinc operaris.

Els processos que es realitzen en està màquina d'assemblatge són: càrrega manual de components, rebordeado de casquillos, reblat de components amb remachadoras Agme, greixat de peces, control de components, control del mecanisme d'elevació i marcatge de components.

Gràcies a aquesta línia paletizada d'assemblatge de components d'automoció s'aconsegueix automatitzar, segons les indicacions del client, gran part dels processos d'assemblatge. Així mateix, es controla al màxim la qualitat final de les peces, minimitzant els temps de producció i augmentant la productivitat.