Fronius España, S.L.U. - Inversors per a energia solar

Fronius Symo

Inversors trifàsics: màxima flexibilitat i alts beneficis

Fotografia de Inversors trifàsics
La gamma Fronius Symo d'inversors trifàsics sense transformador ofereix equips en els rangs de potència nominal de 3,0 kW, 3,7 kW i 4,5 kW.

El sistema d'alta tensió d'1.000 volts, l'ampli rang de tensió d'entrada (150-800 volts) i el fet que l'equip es pugui usar tant Indoor com Outdoor, permeten la màxima flexibilitat per a la configuració i disseny del sistema. Això fa que l'inversor Fronius Symo sigui d'especial interès per als instal·ladors i clients finals. A més, l'innovador sistema de connexió permet que el muntatge i la instal·lació dels dispositius sigui encara més fàcil.

El Fronius Symo també sobresurt per les seves opcions de comunicació:

La interface Ethernet i la interface WLAN integrades de sèrie permeten la connexió directa a Internet i a Smartphones (Fronius Solar.web, Fronius Solar.web App).

A causa que el relé de gestió de l'energia va inclòs com a estàndard, el Fronius Symo contribueix significativament a l'optimització de l'autoconsumo, per la qual cosa és especialment adequat per al seu ús en llars.

El Fronius Symo juga un paper important en garantir que la xarxa està suportada tant estàtica com dinàmicament, gràcies a l'energia emmagatzemada i al suport de tensió. Com a resultat d'aquestes "Funcions Avançades de Xarxa", el Fronius Symo compleix amb els requisits per a les xarxes públiques del futur, fent-ho Smart Grid Ready i per tant, un dels inversors millor preparat per al futur al mercat.