Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Vipa SLIO

Interfície esclau: accepta fins a 64 mòduls d'I/S de perifèria

Fotografia de Interfície esclau
El mòdul interfície esclau Profinet I/O de la reeixida sèrie SLIO de Vipa accepta fins a 64 mòduls d'I/S de perifèria amb una velocitat de transmissió de 100 Mbit/s. Incorpora dos connectors RJ45 per a la comunicació Profinet i suporta un rang màxim d'adreçament entrades i sortides de 512 Bytes.

A més integra un mòdul d'alimentació 24V dc, amb protecció contra polaritat inversa, que alimenta, a més de l'electrònica, les sortides dels mòduls de la perifèria, amb el que no és necessari demanar-ho per separat.

Els Leds indicadors d'estat ofereixen àmplia informació del mòdul (alimentació, servei, errors); suporta, a més: interrupcions, alarmes de procés, funcions de diagnòstic, interrupció de diagnòstic, mitjançant parametrització.

Compta amb Profinet i Ethernet PG/OP integrats, acompanyada dels ports Profibus, MPI, PtP integrats, la SLIO CPU encaixa a la perfecció en tot tipus d'aplicacions gràcies a la seva gran facilitat de comunicació.

- Port X2 configurable com a DP Master / DP Slave o MPI.

- Port X3 configurable com PtP (inc. Modbus-RTU) o MPI.

- Bus posterior d'alt rendiment - 48Mbit/s.

Els Leds indicadors d'estat ofereixen àmplia informació del mòdul (alimentació, servei, errors); suporta a més: interrupcions, alarmes de procés, funcions de diagnòstic i interrupcions amb diagnòstic configurables mitjançant parametrització.