Bystronic Ibérica, S.A. - Equips de tall per làser

Bystronic Bysprint Pro

Instal·lació de tall per làser: alta velocitat i màxima eficiència

Fotografia de Instal·lació de tall per làser
Bysprint Pro, de Bystronic, és una singular instal·lació de tall per làser d'alta velocitat en el tall de xapes fines i de màxima eficiència i rendibilitat. Es tracta d'una eficient combinació de tall per doll de plasma d'alta velocitat amb dinàmica de màquina, oferint uns especialment curts temps de tall per peça.

L'alta dinàmica i la tecnologia de cort més recent garanteixen la més alta. A més, aconsegueix rècords en alta velocitat, fins a valors de 50m/min i capacitat de tall amb N2/Aire /O2. A més, les xapes metàl·liques no necessiten ser fixades en la taula.

Una altra característica és la RPP (Regulated Premi Pírcing): permet un temps de perforat més curt, independent de la temperatura i composició de la xapa. Incorpora també la ‘Selecció de Tecnologia Automàtica’ - (ATS): una programació automàtica dels contorns de les peces amb selecció de paràmetres de tall, fent innecessària la programació manual. Inclou un ressonador amb coixinets magnètics ByLaser 4400, amb consums de gasos laserantes de sol 12 l/h.

Aquesta instal·lació de tall per làser BySprint Pro té uns components destacats com a font làser ByLaser 4400 de 4,4 kW de potència, capçals de tall de 5 i 7,5” així com amb una versió opcional de 3,75”per a aplicacions de xapa fina, garantint a l'usuari en determinats demanats temps de tall reduïts des d'un 15 fins a un 40%, terminal de maneig i interfície d'usuari fruit d'un disseny ergonòmic amb menús intuïtius, ràpid accionament per mitjà de motors directes, unitat de control d'alt rendiment ByVision, programari CAD/CAM Bysoft.