Hommel-Etamic France, S.A., Sucursal en España (Jenoptik) - Bancs per a mesura dimensional

Hommel-Etamic Opticline Contour

Inspecció d'eixos i peces de revolució: sistema òptic per a entorns molt exigents

Fotografia de Inspecció d'eixos i peces de revolució
Homel-Etamic ha desenvolupat Opticline Contour com la solució universal per a inspecció de peces de revolució en entorns productius amb altes exigències de qualitat i capacitat.

El maquinari i programari estan optimitzats de manera que garanteixen una alta capacitat amb la màxima fiabilitat en el llarg termini. El disseny robust garanteix una perfecta operativitat en entorns industrials agressius. El programari (intuïtiu i senzill) està pensat per ser utilitzat pels propis operaris de producció en operacions d'autocontrol. La programació dels plans de control és qüestió de minuts. L'estat de calibratge del sistema és controlat automàticament pel mateix, a través de sensors de temperatura, i altres sensors de molt alta precisió. Aquests són la base del sistema integrat intel·ligent de compensació activa de temperatura i eviten procediments (i mitjans) de calibratge en l'ús diari.

Així mateix, el sistema de compensació de temperatura està present de forma automàtica en cada cicle de mesura. Paral·lelament, el dispositiu és capaç de detectar ambients agressius que puguin influir negativament en els mesuraments. Permet controlar diàmetres, angles, mètriques, distàncies, excentricitat, concentricidad, paral·lelisme, conicidad, etc.