Domino Amjet Ibérica, S.A.U. - Impressores-codificadores de tinta ink-jet

Domino Serie A CP

Impressores de tinta inkjet: per a aplicacions d'impressió digital de dades fixes o variables

Fotografia de Impressores de tinta inkjet
La versatilitat d'aquestes impressores, juntament amb el seu baix cost de propietat i de funcionament, faciliten enormement la seva integració en qualsevol equip de producció, ja sigui nou o existent, passant a formar part d'una solució total; també poden utilitzar-se amb el controlador EditorTM GT de Domino com a part d'un paquet integral.

Les impressores imprimeixen text, numeració, codis de barres i gràfics en formats fixos i variables. És el producte ideal per a la impressió en bobina i de plecs, targetes de plàstic, sistemes de correu postal i línies de producció d'enquadernació per la trazabilidad, impressió de jocs promocionals, personalització de productes en etiquetes, tiquets, productes de seguretat, postals i jocs de cartes.

Característiques tècniques:

- Unitat de control: panell de control: botó de membrana tàctil.

- Sistemes de tinta: control automàtic de la viscositat, control automàtic de purga de tinta (en l'arrencada), reposició de tinta i additius amb mesurament automàtic (cartutx 825 ml) i peltier opcional.

- Connexions: detector de producte – 12 V 100 dt. per fotocélula o detector de proximitat, entrada de l'encoder – col·lector obert o encoder TTL 12 V, connector per a la balisa d'alarma, connector per a alarmes auxiliars i connector de port d'usuari.