Rösler International GmbH - Equips per granallar

Rösler RKL 8-55/180

Granalladoras en continu: per al decapat de barres d'acer a una velocitat constant de 90 metres per minut

Fotografia de Granalladoras en continu
Les barres, normalment de forma quadrada, són produïdes en línies de fosa o laminades en calenta. Al final del procés de fabricació els estàndards de qualitat requereixen un grau mínim de neteja superficial de SA2. Quan el client Saarstahl AG va decidir remplazar el seu antic sistema de granallado utilitzat per a la preparació de la superfície central del seu producte semi-acabat,

Rösler va desenvolupar el sistema de granallado RKL 8-55/180 que compleix plenament amb les necessitats d'espai especificades pel client. Equipada amb 8 turbines de llarga durada i dos sistemes de reciclat de la granalla, la RKL 8-55/180 aconsegueix una velocitat de decapat de 90 metres per minut. Com a part de la qualitat total del procés, les barres acabades han de superar un test de neteja superficial. Les especificacions d'aquest test és una superfície lliure d'òxid/calaminas i amb un grau de neteja de SA 2 (partint d'una superfície inicial amb grau d'oxidació "B"). La neteja de la superfície, eliminació d'òxid, es duu a terme sotmetent les peces a un procés de granallado.Amb La RKL 8-55/180 els enginyers de Rösler van desenvolupar un sistema de granallado compacte d'alt rendiment que, malgrat incrementar significativament la capacitat a 90 metres per minut, solament va requerir petites modificacions sobre el lay-out.Amb La RKL 8-55/180 els enginyers de Rösler van desenvolupar un sistema de granallado compacte d'alt rendiment que, malgrat incrementar significativament la capacitat a 90 metres per minut, solament va requerir petites modificacions sobre el lay-out., malgrat incrementar significativament la capacitat a 90 metres per minut, solament va requerir petites modificacions sobre el lay-out. A altre, la proposta de Rösler incloïa diverses característiques tècniques que no solament garantien els graus de neteja requerits si no que també proporcionaven una alta estabilitat en el procés, facilitat de manteniment i excel·lents característiques contra el desgast. Granallado de 5 tones mètriques per minut.

La RKL 8-55/180 està equipada amb vuit turbines Rösler de llarga durada modelo 520 dissenyades per Rutten amb una potència de 55 kW cadascuna.Els components clau de les turbines Gamma estan fabricats amb aliatges d'acer altament resistent, tenen una vida útil entre 8 i 16 vegades superior respecte a les turbines convencionals.equipades amb corretges de motorització indirecta. Un sistema de tensió especial assegura que les sis corretges de transmissió (en V) d'una turbina, tinguin la mateixa tensió. Les turbines d'alt rendiment estan equipades amb pales Gamma I que es caracteritzen pel seu funcionament a doble cara.

Els components clau de les turbines Gamma estan fabricats amb aliatges d'acer altament resistent, tenen una vida útil entre 8 i 16 vegades superior respecte a les turbines convencionals. A més, la projecció corbada de les pales proporciona una acceleració altament fluïda de la granalla.la cabina de granallado està fabricada d'acer al manganès i està equipada amb proteccions contra el desgaste.la cabina de granallado està fabricada d'acer al manganès i està equipada amb proteccions contra el desgaste.la cabina de granallado està fabricada d'acer al manganès i està equipada amb proteccions contra el desgast. mm (L x B x H). Per mantenir al mínim les interferències causades pel rebot de la granalla, es va determinar la col·locació òptima de les pales mitjançant una simulació en 3D del procés de granallado. Això garanteix no solament una cobertura homogènia de la granalla si no també un òptim angle d'impacte en la superfície de la barra. Les barres passen a través de la granalladora sobre un transportador de corrons altament resistent. Els cinc corrons accionats mitjançant cadena estan col·locats estratègicament a l'interior de la cabina per reduir l'exposició

La cabina de granallado està fabricada d'acer al manganès i està equipada amb proteccions contra el desgast. Les zones de la cabina que estan exposades directament al doll de granalla, estan cobertes amb plaques de protecció anti-desgast fàcilment intercanviables fabricades amb acer al manganès altament resistent. A les zones d'entrada i sortida de la cabina hi ha col·locades unes tremuges de recuperació de granalla, equipades amb unes reixetes per reduir la sortida de granalla. Dos sistemes de reciclat de granalla estalvien espai i faciliten el manteniment. La granalla utilitzada pel granallado de les barres es recull en el fons de la cabina on una claveguera transporta la granalla contaminada cap a altres dues clavegueres, col·locats en un angle de 90° des del primer. Aquestes Clavegueres transporten la granalla cap a dos elevadors de culleres. En la part superior dels elevadors dues claveguera transporten la granalla cap al sistema de neteja consistent en un tamís (on s'eliminen les partícules més gruixudes) i un separador d'aire. Posteriorment, el separador d'aire elimina la pols i les partícules fines de granalla. En aquesta fase és extremadament important que la cortina de granalla es distribueixi per tot l'ample del separador d'aire. La granalla neta es transporta a una tremuja de magatzematge col·locada per sobre de les turbines.

El disseny dels dos sistemes individuals de reciclat de la granalla va ser determinat per la limitació física de l'espai. Un efecte secundari positiu és que aquesta limitació facilita els treballs de manteniment de la granalladora, ja que un únic sistema requereix components més grans i difícils de mantenir. Els corrons de transport (tractats tèrmicament) de la cabina de granallado poden ser remplazados fàcilment.

El manteniment de la granalladora RKL 8-55/180 es facilita encara més gràcies a les dues grans portes d'inspecció i a l'equip d'elevació integrat en la cabina de granallado.