Rösler International GmbH - Equips per granallar

Rösler RRB 16/5

Granalladora de transport mitjançant corrons: de fàcil manteniment

Fotografia de Granalladora de transport mitjançant corrons
La granalladora RRB 16/5 de Rösler compta amb una carcassa d'acer al manganès laminat amb plaques de manganès a la zona d'impacte per proporcionar una protecció de 16 mm d'espessor. La plataforma d'inspecció facilita el manteniment de la cabina i el disseny obert de la màquina permet un fàcil accés a tots els conjunts crítics i punts de manteniment.

S'aconsegueix un SA 2 ½ a una velocitat mitjana de 2 m/min (fins a 4 m/min sota petició) amb 4 turbines, la qual cosa redueix el manteniment, els recanvis i els costos d'energia. El sistema de classificació de granalla integrat (unitat de bufat i raspallat) impedeix que es produeixin fuites de granalla.

Amb un sistema de neteja altament eficient mitjançant l'òptim posicionament i inclinació de les turbines, proporcionant un rendiment fins a un 25% major, millor acabat i resultats de neteja superiors (simulació de proves realitzada per ordinador). Rösler compta amb una gamma de turbines disponibles para gairebé tot tipus d'aplicacions: des d'un només disc Hurricane fins al disc doble de la turbina EVO i de la C fins a la I-Gamma que permet realitzar la projecció de granalla des de tots dos costats de les pales.

La granalla desgastada que ja no és utilitzable es descarrega en el calaix d'eliminació de residus, la qual cosa augmenta la vida de la unitat de filtre en un 30%. L'òptima col·locació del sistema de filtració de la màquina redueix dràsticament els problemes d'espai.

Extra ample, el separador d'aire en una sola etapa proporciona un 50% de millora de la separació/neteja en comparació dels petits separadors en cascada de multinivell. Això també es tradueix en una reducció del desgast i costos de manteniment, ja que només la pols passa a la unitat de filtre.

La cabina d'entrada i de sortida va equipada amb cortines de cautxú resistents al desgast per evitar la fuita de granalla. El separador d'aire no requereix transportador infinitat, per la qual cosa no es necessiten motors addicionals.

Ample màxim de les peces = 1.500 mm. Altura màxima de les peces = 500 mm.

La longitud total de la màquina amb la unitat de bufat i raspallat = 6.800 mm. Ample total = 3.500 mm.