Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Eines per a la soldadura

Branson DCX

Generadors: compactes per a integració

Fotografia de Generadors
Màxima potència en el mínim espai, millors resultats de soldadura en automatització.

El DXC troba aplicació en gairebé tot tipus de requeriments del muntatge automatitzat. Dissenyat específicament per a sistemes d'assemblat per ultrasons en la indústria de l'automòbil, de l'embalatge, tèxtil i d'alimentació.

Aquests compactes generadors proporcionen un rendiment per unitat de volum més alt que qualsevol altre generador per a soldadura per ultrasons. Pel que fa a la qualitat de la soldadura, s'ha dissenyat el DCX per obtenir un nou nivell de control. El control d'amplitud s'aconsegueix per primera vegada amb ajuda d'un bucle tancat.

Màxima potència en el mínim espai, millors resultats de soldadura en automatització.

Característiques avançades per garantir qualitat i eficiència en el muntatge:

Instal·lació i capacitat de servei millorades. Servei exclusiu de manteniment Branson BUC per a configuració i diagnòstic remot.

Més flexible: múltiples formats i opcions de muntatge permeten més fàcil integració i disseny de sistemes.

Més eficient: l'amplitud es manté constant, per la qual cosa es requereix menys força en la soldadura. Més productiu: els temps de rampes d'arrencada programables suposen una millora de les taxes de cicles i del rendiment.

Més confinable: sis nivells de protecció del generador ajuden a mantenir la qualitat de la soldadura i a ampliar la vida útil del producte.

Millor gestió tèrmica: compartiments separats per a electrònica i zones de calor augmenten el rendiment i la durabilitat del DCX.

En definitiva, la font d'alimentació digital de DCX permet obtenir majors resultats amb major potència, minimitzant el temps d'inactivitat, millorant el rendiment i amb l'alt nivell global de suport tècnic i específic del producte.Ajust digital automàtic amb memòria (AT / M) proporciona un complet ajust automàtic i emmagatzematge de la freqüència del sonotrodo per a cada soldadura.

Control d'amplitud total: proporciona un control precís i complet de l'amplitud en tot el cicle de soldadura. L'amplitud també es pot augmentar o disminuir durant la soldadura.

Amplitud constant: l'amplitud roman constant, les variacions es corregeixen automàticament per garantir la reproducibilidad dels resultats de la soldadura. El resultat: menys forces per a la soldadura.

Sis nivells de protecció del subministrament d'energia: protecció de sobrecàrrega, sobretensión, sobrecorriente, fase, freqüència i temperatura.

Altes taxes de cicle: taxes de cicle superiors a les 200 soldadures per minut. La taxa de cicle real depèn de l'aplicació i dels controls.