Böllhoff, S.A. - Reblons

Rivquick

Gamma de reblons: per als sectors naval, automòbil, aeronàutic, i electrònica

Fotografia de Gamma de reblons
Bollhoff, empresa especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització d'equips i elements de fixació, presenta la gamma de reblons Rivquick, on és possible trobar una gamma de reblons de plançó molt àmplia, tant de tipus estàndard com a estructurals i d'alta resistència.

Així mateix, s'inclouen equips de col·locació tals com a aparells manuals, la destacada gamma d'aparells oleoneumáticos T1, T2, T3 i T4 i dins de la gamma complementària, la màquina elèctrica I1.

cal destacar que, a més, Böllhoff desenvolupa Rivquick específics per a aplicacions especials amb l'objecte de satisfer les necessitats dels seus clients. Qualsevol que sigui el sector d'activitat, Bollhoff té la solució per a tota necessitat d'unió i, especialment, per als sectors automòbil, naval, aeronàutic, de l'electrònica, de l'electricitat, del plàstic, de la construcció, de la fusta, del mobiliari, de la màquina eina.

Uns controls permanents i una organització rigorosa li permeten mantenir les certificacions IRIS, ISO 9001 i QS 9000, ISO 14001 i ISO/TS 16949, entre unes altres, per la casa matriu i la ISO 9001 per Bollhoff, s. a.

Els elements i sistemes que dissenya, fabrica i comercialitza són productes capdavanters que ja s'identifiquen al mercat com a marques de referència, a més dels seus reblons RIVQUICK: les rosques remachables RIVKLE, els inserits per a plàstic AMTEC, els filets inserits i rosques HELICOIL plus, reblons autoperforadores RIVSET, màquines de clinchado RIVCLINCH.