Iscar Ibérica, S.A. - Fulles

Picco

Gamma de fulles: per a aplicacions de mandrinado, perfilat i roscat

Fotografia de Gamma de fulles
Iscar amplia la línia de fulles Picco per a aplicacions de mandrinado, perfilat i roscat amb característiques i grandàries addicionals.

La família de fulles Picco 050 amb rompevirutas, rectificat per perfilat i tornejat, està especialment dissenyada per a materials amb tendència a produir encenalls incontrolats que s'embullen en la plaquita i en la peça. Les fulles generen encenalls curts i controlades, facilitant un mecanitzat continu sense interrupcions. El rompevirutas redueix la força de tall, per la qual cosa la deformació plàstica del tall de cort és menor i la durada de l'eina major. Les fulles estan disponibles per a un diàmetre mínim de mandrinado de 4 mm.

La família de fulles Picco 050 amb punta CBN para perfilat i tornejat en acer temperat permeten unes velocitats de cort més elevades i una durada de l'eina major que l'oferta per les fulles Picco estàndard de metall dur. Estan disponibles amb mànecs de 4-7 mm per a un diàmetre mínim de mandrinado de 4 mm.

Iscar afegeix fulles Picco amb geometria de perfil total per a rosques ISO estàndard i de pas fi. Les fulles estan disponibles amb mànecs de 4-7 mm per a un diàmetre mínim de mandrinado de 4 mm.

Les fulles Picco amplien la gamma de chaflanado de la plaquita de 45° existent per a un diàmetre de 5 mm.

Les fulles Picco 047 tenen un angle de 47º que permet perfilar contorns impossibles de mecanitzar amb 20°. Aquestes fulles estan disponibles amb mànecs de 4-6 mm per a diàmetres mínims de forat de 4.0 mm.

A més de les fulles dissenyades per mecanitzar materials durs, fabricades en qualitat IB55 CBN, la resta de fulles estan normalitzades en la més versàtil qualitat de metall dur IC908 amb recobriment PVD.

Les fulles munten en els portaeines estàndard Picco o MG PCO. Els productes amplien la gamma d'eines per a la indústria del decoletaje, ampliant així mateix la gamma de materials a mecanitzar: materials amb unes propietats de tenacitat i ductilitat tals que fan que el control d'encenall sigui problemàtic, acer temperat i materials tous i elàstics. També ofereixen opcions addicionals per a roscat, chaflanado i perfilat.