Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Freses de plaquetes

Ceratizit

Fresat tangencial de fosa: per planejat de desbastament i acabat de peces

Fotografia de Fresat tangencial de fosa
Fruit dels últims avanços del seu centre tecnològic a Àustria, WNT ha desenvolupat l'el seu plat de fresat AHEC-11 per oferir la millor eficiència en fresat de foses.

L'AHEC-11 de WNT és un plat de fresat tangencial que, per les seves característiques geomètriques i per la qualitat de les plaquitas, el seu camp d'aplicació és el planejat de desbastament i acabat en peces de tot tipus de fosa.

Els processos de fresat on aquest plat dóna el màxim rendiment són característics de sectors industrials com l'automoció, la indústria eòlica, la fabricació de màquina-eines, la fabricació de motors (indústria; naval, agrícola, vehicles industrials, etc.), la fabricació de bombes hidràuliques de tot tipus o la fabricació de tot tipus de peces de fosa (p.i. mordasses, bancades, etc.).

Els principals avantatges del sistema AHEC-11 són tant els 8 talls de cort útils per cada placa; 4 talls en disposició tangencial i 4 en axial; com la disposició especial de les plaquitas que aporta màxima estabilitat; s'intercala una plaquita dempeus i l'altra tombada. Amb aquest plat, a més, la vida útil de la plaquita es maximitza i s'obtenen processos de fresat estables i econòmics. A més permet reduir els esforços de tall i ofereix un baix consum de potència de màquina. Així mateix, la disposició de les plaquitas fa que els acabats siguin òptims.

Els materials base de les plaques són el metall dur, la ceràmica i el CBN. L'alimentació de refrigerant està especialment dissenyada i els cargols de subjecció de les plaquitas tangencials tenen una bona accessibilitat fins i tot en maduixes amb passos reduïts perquè el canvi de plaquita sigui senzill.