Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Freses de plaquetes

Ceratizit MasterMill 2790

Fresat altament eficient: amb baix consum de potència

Fotografia de Fresat altament eficient

Conscients que màquines - eina d'alt rendiment no sempre les hi ha en tots els tallers, WNT ha desenvolupat el sistema MasterMill 2790 per a fresat de planejat en màquines de baixa potència però alta eficiència. El tall extremadament suau que ofereix el sistema MasterMill 2790 per a fresat de planejat requereix de poca potència de la claveguera de la màquina. A més, el principal avantatge és la positividad de l'eina unit a la geometria de la plaquita.

cal destacar que en el sistema de fresat MasterMill 2790 els plats es fabriquen amb o sense mànec I tots estan proveïts d'un tractament superficial especial, que els dóna major resistència al desgast. Les plaquitas tenen 6 talls de cort útils, la qual cosa fa que sigui un sistema de fresat econòmic. Les plaquitas estan disponibles per a fresat mitjà i per a fresat de desbastament en tots els materials. El tall de les plaquitas es pot canviar en el plat, sense necessitat de llevar el cargol per complet, només amb afluixar-ho és suficient per poder girar la plaquita i canviar-la de tall. La profunditat de cort màxima d'aquest sistema és de 4,0 mm i els avanços assolibles són de fins a 0,4 mm per dent.

Com a exemple, l'empresa exposa un cas d'aplicació: amb una velocitat de tall de 250 m/min, avanç per dent de 0,4 mm, profunditat de tall de 2 mm i ample de tall de 24 mm, amb un plat de 40 mm de diàmetre, un sistema estàndard de fresat de planejat amb plaquitas del tipus SD necessitaria aproximadament uns 8 W mentre que el sistema MasterMill 2790 de WNT requeriria 5,4 kW.