Goratu Máquinas-Herramienta, S.A. - Fresadores bancada fixa

Goratu Galaxy 22/32/42

Fresadora versàtil: de bancada fixa

Fotografia de Fresadora versàtil
La fresadora de bancada fixa Galaxy 22/32/42, de Goratu, és la solució ideal per a tota classe d'aplicacions, des del desbastament a l'acabat en materials lleugers o resistents, des de la fabricació de motlles i matrius fins a mecanitzats de propòsit general. Consta de tres eixos, guies temperades i rectificades postisses i combinació de fricció (turcite) i patins per als moviments dels carros.

Estan disponibles diferents CNC, Heindenhain iTNC530, Fagor 8055 MC/C, Selca S4040D/S4045D, Fanuc 18i, Siemens 840D. Incorpora regles lineals de captació en els tres eixos (X, I,Z) i orientació de l'eix principal (roscat rígid) i volant electrònic portàtil.

Els motors són digitals, per a capçal i eixos i integra contrapès hidràulic per a compensació del carro vertical, carner i capçal. Té instal·lació completa de refrigeració, amb dipòsit i motobomba. El bescanviador de calor està en l'armari elèctric i consta de pedal para amarri i desamarre d'eines.

Existeix una àmplia gamma d'opcions a incorporar: telediagnosis, capçal automàtic (2,5° x 2,5°) i semiautomàtic, capçal de 4.000 rpm, multiplicadors de velocitat, electromandrinos portàtils i fixos d'alta velocitat, plats divisors elèctrics per a la cambra i el cinquè eix, taladrina d'alta pressió a través de l'eina, magatzems d'eines, compensació tèrmica en els tres eixos, diferents palpadores electrònics per mesurar eines o mesurar peces i crestallera integral.