Goratu Máquinas-Herramienta, S.A. - Fresadores bancada fixa

Lagun GBM 22E

Fresadora de bancada fixa: per optimitzar des d'un contornejat fins al fresat de peces mitjanes i pesades

Fotografia de Fresadora de bancada fixa
La potència del Centre Tecnològic Integral de Goratu Maquines Eina, S. a., aplicant avançats sistemes de CAD i de càlcul, ha permès el disseny i desenvolupament d'una àmplia grama de fresadores que destaquen per la seva robustesa, precisió, qualitat i productivitat.

Les fresadores de bancada fixa GBM 22I, GBM 32I i GBM 42 I han superat rigorosos controls de qualitat i incorporen tecnologies d'última generació, amb avançats controls numèrics, per proporcionar solucions de fresat, copiat, digitalització i compatibilitat amb sistemes CAD/CAM… Al cap i a l'últim tot el necessari per ser les més competitives del mercat.

Les fresadores de bancada fixa GBM 22I, GBM 32I i GBM 42I estan dotades d'un potent control numèric que ha estat triat per la seva capacitat, prestacions i possibilitats d'ús:

• Amb llenguatge de programació ISO i d'alt nivell, gran capacitat de càlcul, PLC integrat, control de 6 eixos, etc.

• Amb cicles d'ajuda en la manera interactiva, per realitzar múltiples operacions habituals sense necessitat de tenir coneixements de programació (depenent del model de CNC).

• A més disposa d'avantatges addicionis, com reduir temps de preparació per a sèries de qualsevol grandària; facilitar la modificació de peces ja existents; comunicació exterior mitjançant 2 canals DNC, que permeten carregar i descarregar programes de peces, taules, pàgines de símbols i tota la informació necessària des d'un ordinador o entre dos CNC’s.

En les fresadores de bancada fixa GBM, existeix la possibilitat d'incorporar un complet sistema de Palpació 3D en la pròpia màquina que permet agilitar, de forma més ràpida i precisa, propi posicionament de la peça, així com executar múltiples funcions de control i mesurament durant tot el procés de fresat.

A més, el procés de digitalització resulta una opció molt econòmica per realitzar altres treballs de copiat:

• De manera manual per a labors de simples desbastaments.

• Programant-ho a través del CNC per mitjà de funcions preparatòries específiques o per cicles fixos (digitalització en malla o en cercle; de resseguiment en el plànol o en l'espai; per escombratge; etc.).