Böllhoff, S.A. - Elements roscats

Helicoil PlusFree Running

Filets inserits: per crear rosques de gran resistència

Fotografia de Filets inserits
Els filets inserits Helicol plus es caracteritzen per crear rosques de la major precisió i de gran resistència al desgast i a les tensions, amb propietats com la resistència a la calor o a la corrosió, on a més el fregament amb toleràncies estretes és reduït.

Gràcies a la tècnica de reforç del terrajado per mitjà de l'Helicol plus es millora la resistència i es realitza la recuperació de les rosques danyades.

A més, els filets inserits Helicol plus no es desgasten, comporten una distribució uniforme de la càrrega i la tensió i estan disponibles en diferents variants per respondre als requeriments més diferents.

La versió estàndard dels filets inserits Helicol plus és l'Helicol plus free running, que està fabricat a partir d'un fil laminat en secció ròmbica. D'aquesta forma s'obtenen dos filetejats concèntrics d'alta precisió i un terrajado intern ajustable que pot ser utilitzat per tots dos costats.

El terrajado ISO que s'obté correspon al tipus de tolerància 6H (NFE03051). Es pot obtenir un terrajado de tipus 4H per a exigències particulars.

Per facilitar la seva identificació, l'Helicol plus free running és de color verd. Si és necessari, el color verd es pot eliminar per simple immersió en alcohol. Per reconèixer sens dubte un filet inserit Helicol plus free running, Böllhoff li ha col·locat un segell de qualitat en l'última espira del filet: és un punzonado amb la forma d'un diamant.