Kodiser, S.C. - Desintegradores de metalls

Kodiser Sparkomat U-30

Extractor de mascles trencats: desintegrador de metalls per electroerosió

Fotografia de Extractor de mascles trencats
L'extractor de mascles trencats Sparkomat O-30 de Kodiser és una màquina composta de capçal i generador. El generador té una alimentació de 380 v trifàsic, una potència de 4 kW, un reglatge electrònic de les vibracions del capçal i un commutador de potència de tres posicions. El pes net d'aquest generador és de 40 kg.

El capçal té acoblament con morse 2 per poder muntar-ho en qualsevol màquina, i aconsegueix 50 vibracions per segon. També té el refrigerant necessari aigua de la xarxa, i una aixeta de regulació de l'aigua.

La capacitat de treball d'aquesta màquina és de diàmetre 1 fins a 16 mm.

Com a complements presenta el circuit tancat de refrigeració i el suport magnètic.

Referent al circuit tancat de refrigeració cal destacar que amb aquest equip es disposa de total autonomia de refrigeració no sent necessari utilitzar l'aigua de la xarxa. Aquest circuit permet muntar el generador de la màquina en la part superior i poder traslladar el conjunt (capçal i suport magnètic) a la mateixa peça a extreure el mascle.

El suport magnètic té unes dimensions de la base de 200 x 95 x 85 mm. El seu recorregut és de 170 mm i el seu pes de 16 kg. Aquest suport magnètic serveix per muntar el capçal i poder treure el mascle trencat directament en la mateixa peça.