Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z40, Z400, Z4650

Expulsores i columnes guia: amb revestiment DLC

Fotografia de Expulsores i columnes guia

Amb tres ampliacions de productes, Hasco reacciona davant la creixent demanda de motlles d'injecció amb un millor comportament davant el desgast i una vida útil més perllongada.

El clàssic expulsor cilíndric Z40 s'ha optimitzat gràcies al revestiment DLC per a produccions en sala blanca i, per tant, no necessita lubricació.

El revestiment DLC proporciona una duresa superficial alta obtenint d'aquesta forma una vida útil més llarga i, per tant, un mínim desgast. L'expulsor amb la denominació Z400 sortirà dels magatzems com a component estàndard.

Una altra ampliació del programa tindrà lloc amb el Z4650 expulsor laminar amb radis en el contorn. A més dels avantatges esmentats del revestiment DLC, en els tallers es fabricaran els expulsores laminares normalitzats amb radis en les cantonades de 0,2 mm. D'aquesta manera, desapareix el treball que suposava l'adaptació manual de l'element d'expulsió.

Gràcies a la geometria definida, poden fabricar-se ja en la fase de producció i de forma precisa, els radis necessaris en el postís de figura minimitzant d'aquesta manera les adaptacions a realitzar. La combinació d'una geometria externa precisa i del revestiment DLC aplicat ja en fàbrica, garanteix una llarga vida útil, temps de cicle ràpids i una producció neta.

Amb la columna guia Z040 Hasco continua de forma conseqüent amb la producció sense lubrificants. Utilitzant revestiments DLC desapareix la necessitat de ranures de lubricació. La superfície guia continuada i, per tant, ininterrompuda de les columnes és una garantia per a un guiat pràcticament sense desgast.

La propietat de lliscament del revestiment DLC empleat, redueix el coeficient de fregament fins a tal punt que pràcticament pot excloure's un desgast entre el casquillo guia i la columna guia.