DTC Tecnología, S.L. - Elevadors magnètics

Tecnomagnete MaxX1000 /2000 +ATS

Elevador magnètic amb sistema autotest: amb un simple toc s'activa una seguretat activa

Fotografia de Elevador magnètic amb sistema autotest
Els elevadors magnètics de comandament manual MaxX 1000 / MaxX 2000 de Tecnomagnete, que comercialitza DTC Tecnologia, poden subministrar-se amb el sistema patentat integrat de ‘Acte Test’ de la carrega ATS.

Aquest dispositiu està preparat per detectar la força generada per l'elevador MaxX sobre la càrrega específica i després comparar-la amb el pes de la mateixa, determinat per una cèl·lula de càrrega integrada en l'anella de l'elevador.

Quan la força generada per l'elevador no sigui almenys igual a dues vegades el pes de la càrrega, el sistema emet un senyal sonor i visible per advertir a l'operari, el qual haurà de paralitzar l'operació d'elevació.

La pantalla digital mostra valors relatius de manera que l'operari pugui obtenir totes les informacions necessàries per automatitzar la manipulació en òptimes condicions de seguretat.

Oprimint simplement el polsador d'activació, abans de procedir a la fase MAG, el dispositiu ATS ve activat i verifica tant la força generada per l'elevador en relació a la càrrega en contacte com el pes de la càrrega a aixecar.

Els dos models MaxX/ATS poden utilitzar-se de manera tradicional en l'àmbit de coeficient de seguretat 3 previstos en els estàndards actuals o també activant el sistema ATS es pot manipular de forma responsable les càrregues amb pes, fins i tot incrementat, aprofitant el coeficient 2 de l'alarma ATS.