Delteco, S.A.U. - Electroerosió per fil

Sodick AQ900L Premium

Electroerosió de fil CNC: amb generadors d'alta velocitat LP33W/ LP34W

Fotografia de Electroerosió de fil CNC
La màquina d'electroerosió de fil CNC compta amb motors lineals en els eixos, X, I, O, V, amb control numèric CNC, generadors d'alta velocitat LP33W/ LP34W i una unitat d'enfilat automàtic d'alta velocitat (Super Jet AWT).

La màquina, amb la conformitat CE, està composta per generador d'alta velocitat LP33W, sòlida bancada de fosa, tallador de fil, control automàtic de nivell d'aigua, alimentador de bobines Jumbo (per a bobines fins a 20 kg) i motors lineals en eixos X, I, O, V.

Disposa així mateix de regles de mesurament òptiques en els eixos X, I, O, V, una resolució incremental 0,1µ i d'una unitat d'enfilat automàtic d'alta velocitat AWT.

Es caracteritza a més per comptar amb un saneador de punta de fil (millora la fiabilitat del procés d'enfilat), un avançat control de cantonades i components de ceràmica integrats en taula de treball, braços suporti guies, guia fil, un joc d'eines de mà estàndard i un enfriador de dielèctric controlat per termòstat.

La màquina d'electroerosió integra un circuit antielectrólisis, un comptador d'hores de treball, una bateria per evitar interrupcions de subministrament elèctric UPS (15 min. El subministrament es recupera automàticament després d'un tall de llum), llum de treball, control de potència adaptatiu, un monitor color LCD 15 ", memòria externa USB, IntelligentQ3vic EDW, simulació Qvic EDW i Esprit 2008 en format CD, connexió LAN, comandament a distància, ratolí, unitat de control CNC 64 Bit, visualització gràfica del procés i filtre de tensió d'entrada.