Delteco, S.A.U. - Electroerosió per fil

Sodick AQ327L Premium

Electroerosió de fil CNC: amb una unitat d'enfilat automàtic d'alta velocitat

Fotografia de Electroerosió de fil CNC

La màquina d'electroerosió de fil CNC compta amb motors lineals en els eixos, X, I, O, V, amb generadors d'alta velocitat LP33W i una unitat d'enfilat automàtic d'alta velocitat (Super Jet AWT).

La màquina, amb la conformitat CE, està composta per un tanc de treball amb 3 cares abatible, sòlida bancada de fosa, un comptador d'hores de treball (per al control d'hores de mecanitzat) i motors lineals en eixos X, I, O, V.

Disposa així mateix de regles de mesurament òptiques en els eixos X, I, O, V, una resolució incremental 0,1µ, d'una unitat d'enfilat automàtic d'alta velocitat AWT i un joc de guies Ø0.25 mm.

Es caracteritza a més per comptar amb un saneador de punta de fil (millora la fiabilitat del procés d'enfilat), un avançat control de cantonades i components de ceràmica integrats en taula de treball, braços suporti guies, guia fil, un joc d'eines de mà estàndard i un enfriador de dielèctric controlat per termòstat.

La màquina d'electroerosió integra un circuit anti electròlisi, una bateria per evitar interrupcions de subministrament elèctric UPS (15 min), un monitor color TFT 15 " ergonòmicament ajustable (10º .. 38º), memòria externa USB, connexió de xarxa LAN, comandament a distància, ratolí, unitat de control CNC de 64 Bit, permet la visualització gràfica del procés i filtre de tensió d'entrada.

Compta amb un sensor de posicionament d'alta precisió FT II, llum de treball halògena, IntelligentQ3vic en el control, simulació Qvic EDW i Esprit 2008 en format CD, 3 filtres de paper, transformador, mòdul de super acabat Super Pika W, control automàtic del nivell d'aigua i un set complet d'instruccions de maneig.

Recorreguts eixos X-I : 370 x 270 mm

Recorreguts eixos O-V: 120x 120 mm

Recorregut eix Z: 250 mm

Grandària Max. Peça: 570x420x240 mm

Peso Max. Peça: 350 kg

Distancia solc taula: 995 mm

Eixos controlats: 5 (X,I,Z,O,V)

Velocitat Max. Posicionament : 2 m/min

Diàmetre filo : 0,15-0,3 Ø

Pes Max. bobina de fil: 8 kg

Tensió de fil: 3-23 N

Velocitat d'avanç max. del fil: 40 mm/sg

Tall inclinat: ± 25° /100mm

Peso de la màquina: 3.400 kg

Dimensions de la màquina (W x D x H): 2125 x 2200 x 2210 mm

Color: Platejat i daurat

Consum elèctric total: 13 kVA