Taegutec Spain, S.L.U. - Freses per planejar

Chase 2 Feed

Eines per mecanitzat d'alt avanç: amb refrigeració per a una excel·lent evacuació de l'encenall

Fotografia de Eines per mecanitzat d'alt avanç
La línia de Taegutec Chase 2 Feed (BLMP 06), no només permet incrementar la productivitat en alts avanços en condicions d'1 mm de profunditat màxima de passada, sinó que és també una solució rendible a causa de les seves 4 talls de cort.

Usant aquesta línia, els nostres clients es beneficien dels avantatges d'un rendiment excepcional en planejat, escairat, ranurado en rampa , fresat per interpolació i fresat de cavitats. Els clients de Taegutec de Matrius i Motlles il·lustren els avantatges que té el Chase 2 Feed en solucions versàtils..

A més de satisfer la demanda dels clients que volen una producció més ràpida i reduir els temps mitjançant un mecanitzat estable, Taegutec ha ampliat la línia Chase 2 Feed amb la nova plaquita BLMP 09, que és capaç d'arribar a profunditats de tall fins a 1.5 mm. Dins d'aquest nou programa, estan disponibles diferents tipus de maduixes, plats i caps modulars

Característics:

- 1.5 mm de profunditat màxima de passada, significa que és una eina d'alta productivitat en condicions de fresat d'alt avanç.

- Plaquita de 4 cares per a un mecanitzat efectiu.

- Angle d'inclinació positiu que permet forces de cort baixes (cort suau).

- Mecanisme de subjecció rígid amb únic sistema d'allotjament i cargol d'alta resistència de subjecció.

- Diàmetre mínim de 25 mm amb 2 dents.

- Amb refrigeració per a una excel·lent evacuació de l'encenall.

- Disponible en maduixes, caps modulars i plats de fresar.