Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

Exchangebleheads

Eines per a màquines multifunció: compleix amb la normativa ICTM

Fotografia de Eines per a màquines multifunció
Com a resultat de la creixent popularitat dels centres de mecanitzat multifunció torn-fresa i fresa-torn, Iscar ha desenvolupat una gamma de portaeines estàndard HSK A63 WH i d'adaptadors per a aquest tipus de màquines.

Aquests portaeines compleixen amb els requisits d'interfície HSK recentment presentat sota la norma ICTM – Comitè d'Interfície per a Màquines Torno-Maduixa i Fresa-Torn. L'objectiu de la normativa ICTM és millorar la precisió del posicionat angular de les eines per a tornejat ajustant les toleràncies entre la xaveta de la claveguera i el chavetero del portaeines, obtenint-se seguretat i fiabilitat totals. La denominació, segons la nova normativa, d'aquests portaeines és HSK A63 WH.

L'avantatge d'adoptar la nova norma HSK A63 WH és que permet utilitzar els portaeines rotatius dels centres convencionals de CN en els Torns Fresadores multifunció. Per tant, ara es poden dur a terme aplicacions de tornejat multidireccional, ranurado, tronzado i mecanitzat frontal utilitzant una àmplia gamma de sistemes Modular Grip, com Cut-Grip, Heliface, Pentacut, Heli-Grip, Do-Grip i Self-Grip, que compleixen amb la nova normativa ICTM. Això mateix es pot aplicar a les llepis que sostenen els blocs per a aplicacions de tronzado, ranurado i tornejat.