Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

GC4205

Eines de cort: amb elevades dades de tall en els quals es generen altes temperatures

Fotografia de Eines de cort
GC4205 ofereix els majors avantatges en aquelles aplicacions en acers durs, condicions de tall en sec o amb elevades dades de tall en els quals es generen altes temperatures. GC4205 ve a completar la gamma Sandvik Coromant de qualitats de tornejat d'acer d'alt rendiment, que fins ara estava constituïda per GC4215, GC4225 i GC4235. Aquesta gamma garanteix una producció segura en una àmplia varietat de situacions, des de corts llargs i continus en condicions estables a corts intermitents en condicions difícils i exigents.

GC4205 compleix les condicions necessàries per aconseguir una elevada arrencada de metall i majors dades de tall en operacions mitjanes i de desbastament en condicions estables. Aquest substrat presenta una major seguretat del tall, al mateix temps que el nou recobriment redueix el desgast de cràter i augmenta la resistència a la deformació plàstica. Dins d'un extens programa de proves comparatives, GC4205 ha resultat capaç de produir un 30% més de peces que la qualitat d'un competidor.

L'àrea d'aplicació de GC4205 és l'àrea P01-P10, en la qual les condicions de mecanitzat són estables. El seu excel·lent rendiment a alta temperatura supera el de la qualitat GC4215 a l'àrea P10.

GC4205 destaca amb materials d'alta duresa (HB>270), quan la velocitat de tall supera els 250 m/min o en aplicacions amb temps de tall perllongats. Com a resultat de la major velocitat de tall, augmenta la velocitat d'arrencada de metall i, per tant, la productivitat.

Aquesta gamma, ara completa, de qualitats de tornejat d'acer ofereix un rendiment insuperable i una cobertura excel·lent en totes les aplicacions de tornejat d'acer.