Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Eines antivibratorias: mecanitzat sense vibracions en ranures i cavitats profundes

Fotografia de Eines antivibratorias
Una gamma d'eines antivibratorias de Sandvik Coromant porta importants beneficis en els resultats en complementar la línia existent de llargues i esveltes maduixes CoroMill 390.

La maduixa anti-vibratòria integrada ofereix més eficiència, millora els resultats de les eines de cort en mecanitzar sense vibracions treballant en cavitats i allotjaments profunds. Un procés de mecanitzat estable para planejat i fresat en esquadra millorés la utilització de la màquina, especialment amb llargues volades i augmentés la capacitat d'abast de les eines.

En situacions sovint difícils, reduint la vibració s'aconsegueix la confiança necessària per incrementar els paràmetres de tall sense compromís amb la qualitat de la peça. Això fa possible que aconsegueixi grans èxits de mecanitzat amb la CoroMill 390 – incloent una qualitat d'acabat millorada en la peça i una vida llarga en l'eina.

En la gamma, l'acoblament Coromant Capto donarà a les eines mes estabilitat i rigidesa, les maduixes estan disponibles amb seients integrats i cossos d'acer endurit en una gamma de diàmetres 20, 25, 32 i 40 mm.