Taegutec Spain, S.L.U. - Plaquetes de tornejat

Top Micro

Eina per mecanitzat intern de peces petites: canvi ràpid i fàcil de l'eina

Fotografia de Eina per mecanitzat intern de peces petites
Taegutec ofereix l'eina Top Micro, desenvolupada especialment per al mecanitzat intern de peces petites. Està indicada per a tornejat interior, perfilat, ranurado, roscat, chaflanado i refrentado en diàmetres petits.

Aquesta família d'eines de metall dur amb refrigerant interior cobreix una àmplia gamma d'aplicacions, des de tornejat interior, perfilat, ranurado i també refrentado.

La Top Micro proporciona un canvi ràpid i fàcil de l'eina en la posada a punt, sense interferències, a causa del seu sistema de subjecció ergonòmic, reduint el temps d'inactivitat de la màquina i estalviant costos.

Entre altres característiques la Top Micro disposa de mecanitzat interior, a partir de diàmetre 0,6 mm; tornejat interior, perfilat, ranurado i refrentado en diàmetres petits; recobriment TiAIN per allargar la vida de l'eina. A més els diàmetres del mànec són de 4 i 7 mm; porta refrigerant interior a través del cos, directe al caient de cort; proporciona millor evacuació de l'encenall i allarga la vida de l'eina.