Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Sandvik CoroTurn SL

Eina interactiva: per seleccionar eines de trossejament i ranurat

Fotografia de Eina interactiva
En reconeixement de la necessitat d'una major claredat en el terreny de l'eina de tall i de la confusió inherent de vegades a la selecció d'una combinació òptima d'adaptador i lama per al trossejament i el ranurat, Sandvik Coromant compta amb l'eina interactiva CoroTurn SL.

Aquest selector d'eines de trossejament i ranurat s'ofereix en el lloc www.tool-builder.com, on el visitant pot seleccionar una combinació d'eines a la mesura de les seves necessitats amb tan sols uns quants clics.

El primer pas consisteix a seleccionar l'aplicació: diàmetre extern, diàmetre intern o ranurat frontal. En el cas del ranurat frontal, se li demana al visitant que indiqui si l'eina se situarà per sobre o per sota de l'eix central de la peça. El següent pas, idèntic per ranurat frontal i diàmetre intern i extern, consisteix a seleccionar l'eina pròpiament dita, per al que s'ofereix una multitud d'opcions rectes, en angle ja 90 ° aptes per a una gran varietat de possibles aplicacions.

En el pas final es mostra al visitant un model en 3D de la combinació òptima amb totes les peces que la componen. Aquest model en 3D es pot girar, ampliar i moure mitjançant senzilles funcions de ratolí o teclat. El visitant pot optar per visitar el catàleg en línia de Sandvik Coromant en qualsevol moment del procés.