Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

Varo PTE

Dobladora de vareta: versàtil en la realització de peces de dues dimensions

Fotografia de Dobladora de vareta
La dobladora de vareta modelo PTE es diferencia per la facilitat de gestió i la versatilitat en la realització de peces de dues dimensions. Equipada convenientment pot realitzar marcs amb formes quadrades, rectangulars, ovalades, cèrcols, etc., soldadures de topall i peces irregulars.

L'avanç i la reculada es realitza mitjançant un grup electromecànic accionat per un motor controlat tipus brushless, corrons d'arrossegament en acer tractat rectificat per a diferents diàmetre de vareta. El tall, accionat per cilindre hidràulic, resulta totalment independent dels eixos electrònics. Els eixos de doblegat són accionats per motors tipus brushless amb precisió centesimal que garanteix una alta precisió amb unitats suplementàries de treball com a premses, capçals de punzonado, capçals de marcat, etc.

El programari de la PTE d'extrema simplicitat permet realitza ràpidament canvis de peça, formes, angles i ràdios de corbat, de manera que, l'operari, després d'un curt temps d'aprenentatge, pugui manejar la dobladora segura i eficaçment.