Maquinaria Curvaser, S.L.U. -

Varo PTE

Dobladora de vareta: es caracteritza per la seva extrema facilitat de gestió

Fotografia de Dobladora de vareta
La dobladora de vareta modelo PTE d'Encallo representa una important varietat a l'ampli programa de fabricació de màquines per al treball de la vareta.

Aquesta màquina es diferencia per l'extrema facilitat de gestió i la gran versatilitat en la realització de peces en dues dimensions.

Està equipada convenientment, pot realitzar marcs amb formes quadrades, rectangulars, ovalades, cèrcols, etc., soldadures de topall i peces irregulars.

L'avanç i reculada es realitza mitjançant un grup electromecànic accionat per motor controlat tipus brushless, corrons d'arrossegament en acer tractat rectificat per a diferents diàmetres de vareta.

El tall, accionat per cilindre hidràulic, resulta totalment independent dels eixos electrònics.

Els eixos de doblegat són accionats per motors tipus brushless amb precisió centesimal que garanteix una alta precisió respecte a les toleràncies admeses.

La PTE també es pot equipar amb unitats suplementàries de treball com a premses, capçals de punzonado, capçals de marcat, etc.

El programari de la PTE d'extrema simplicitat permet realitzar, ràpidament, canvi de peces, formes, angles i ràdios de corbat, de manera que l'operari, després d'un curt temps d'aprenentatge, pugui manejar la dobladora, segura i eficaçment.

Entre les seves característiques tècniques cal destacar que el diàmetre mínim i màxim de la vareta és de 2 a 8 mm. La longitud de la vareta no té limitacions. La velocitat màxima de l'avanç de la vareta és de 80 m/min.

Els capçals de corbat tenen un radi mínim i màxim corbat amb pern de 2,5 a 16 mm, i un radi mínim de corbat per generació de 15 min. La precisió dels eixos X, I, Z és de ±0,05 mm. Realitza la rotació horària i antihoraria de ±300°.

El temps de programació és de 5÷10 minuts.

El temps per a la posada en producció amb canvi de diàmetre de la vareta és de 30 min i sense canvi de diàmetre de la vareta és immediat.

La potència elèctrica instal·lada és de 48 kW.

Les dimensions de la màquina amb proteccions són de 320 x 155 x 190 cm, i les dimensions del quadre elèctric són 60 x 70 x 175 cm. El seu pes és de 2.500 kg.