Maquinaria Curvaser, S.L.U. -

OMCG CNC61

Dobladora a CNC: per a vareta

Fotografia de Dobladora a CNC
La dobladora a CNC model CNC 61 de la marca OMCG és per a vareta amb 3 eixos i 2 radis de corbat.

El diàmetre de la vareta és de 2 a 6,5 mm amb un avanç de 0 a infinit i una velocitat d'avanç de fins a 3 m/s.

La seva plataforma rotante amb una velocitat de posicionament de fins a 360°/s, amb una rotació de ±172°.

Quant als seus eixos de corbat, el temps per corbar a 90° és de 0,25 s, amb 180° és de 0,40 s. La longitud del braç és de 600 mm, i la longitud mínima del tall és sense límit. Com s'ha dit anteriorment, disposa de 2 radis de corbat sobre mandril estàndard. El corbat d'esquerra a dreta i per generació estan inclosos.

També disposa de 3 eixos amb moviment simultani punt a punt o en interpolació. La potència mitjana en funcionament és d'1,5 kW i la potència instal·lada és de 6 kW.

Les dimensions de la màquina amb proteccions i enderezador estàtic és de llarg 3.200 mm, ample d'1.340 mm i alt de 2.000 mm. El seu pes net total és d'1.430 kg.

També aquest model té el braç frontal fix per guiar la vareta i per evitar la seva rotació. Presenta la possibilitat de realitzar corbes amb parts rectes mínimes entre ambdues. A més de la possibilitat de fer traus.

Sobre demanda, existeix la disponibilitat d'unitat complementària com la unitat de bisellat, la premsa de 20 t, i la unitat de roscat.

La programació és molt simple i ràpida, gràcies al sistema gràfic i de simulació de producció de pantalla. El sistema operatiu és Windows i és extremadament simple d'usar.