Schmersal Ibérica, S.L. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Elan

Dispositius de comandament amb funció de protecció personal

Elan compta amb una àmplia gamma de dispositius de comandament amb funció de protecció personal, disponibles en versions robustes de dispositius d'atur d'emergència; sèrie d'iguals característiques per a requisits de seguretat superiors; dispositius d'atur d'emergència amb desbloquejo per clau; i interruptors habilitadores.

En les versions robustes de dispositius d'atur d'emergència, són botons en versió robusta d'alumini anodizado, amb una altura frontal de construcció de 29 mm. També poden ser botons tipus bolet de diferents diàmetres: 38,5, 49 o 70 mm, tots amb classe de protecció IP 65.

Els dispositius d'atur d'emergència amb desbloquejo per clau (sèrie EDRRS) són iguals que les de la sèrie EDDR, però amb diàmetres dels botons tipus bolet de 38,5 mm i classe de protecció IP 65.

Existeix una sèrie d'iguals característiques per a requisits de seguretat superiors (sèrie EDRR), amb accionador de bloqueig positiu, així com bloquejo no positiu, conforme a EN 418, per a una major seguretat enfront de desbloqueos involuntaris i tensió mecànica intensa (< 100 g/4 ms).

Encara que la gamma d'aplicacions per als interruptors habilitadores és bastant clara, no existeix una solució universal, ja que els requisits funcionals i especialment ergonòmics varien o tenen diferent importància en cada cas.

Tenint present aquest principi, Elan ofereix una varietat de solucions per a les operacions d'habilitació. Els interruptors d'habilitació estan disponibles en les següents versions: en forma de mànec; fixats en carcasses de control mòbils, amb una gamma de funcions addicionals; i com a unitats independents.