Fagor Automation, S.Coop. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Fagor Remote Counter Station Sercos (RCS-S)

Dispositiu d'interfície analògic: per a la gestió de màquines amb regulador analògic

Fotografia de Dispositiu d'interfície analògic
Es tracta d'un mòdul I/O que permet connectar a través de l'interfície fins a 4 dispositius de lectura de les cotes i gestionar fins a 4 sortides analògiques, ideal, per tant, per a la gestió de màquines amb regulador analògic.

Gràcies al dispositiu RCS-S que es connecta al bus real-estafi ràpid Sercos (el mateix utilitzat per als seus reguladors digitals), és possible la lectura de cotes i la gestió dels motors amb prestacions properes a les dels reguladors digitals.

El RCS-S permet processar senyals de diferents tipus d'encoders digitals de diferents nivells d'exigències: encoders incrementals TTL per a solucions econòmiques, incrementals 1 Vpp per a sistemes de gran precisió a més dels encoders absoluts de Fagor i altres marques. Les seves sortides analògiques són d'alta resolució (16 bits) per permetre un control precís i fluït dels motors.

Amb aquest mòdul d'I/O, Fagor augmenta les possibilitats d'utilització de les seves CNCs i transductors en les aplicacions amb drive o altres dispositius analògics, sense pèrdues en termes de prestacions. Es preveu especialment la seva utilització de forma massiva en aplicacions per mecanitzats especials, i en les aplicacions de retrofit, on, de vegades, és possible utilitzar motors i reguladors ja instal·lats sense haver de reemplaçar-los, amb una gran reducció dels costos; i a més sense renunciar a les prestacions.