Pferd-Rüggeberg, S.A. - Discos de trossejat

Pferd Líneas Pferd

Discos de tronzar de diamant: per a diversos tipus de materials

Segons el material amb el qual vagi a treballar Pferd disposa d'un disc de tronzar de diamant adequat. Per exemple, per a materials tous i abrasius, un aglomerant dur com els models ST i DZ. Per a materials durs, un aglomerant tou, els models W i O. El model Pferd Plus-Extra I és l'alternativa més econòmica per a materials fàcils de tronzar. El model Pferd Especial FL està pensat per a taulells i rajoles.

Les pedres toves (abrasives) i els materials de construcció exigeixen un aglomerant duro resistent al desgast perquè els diamants durin el temps que requereixi el treball. Un aglomerant tou es desgastaria molt ràpid i els diamants es desprendrien prematurament.

El tronzado de materials durs exigeix un aglomerant més tou, perquè els diamants sense punta es puguin trencar deixant espai als nous diamants més agressius.

Avantatges dels discos de tronzar de diamants.

Períodes més breus de treball. Gran nombre de corts de treball i gran durada. Menys canvis d'eina. Amples mínims de cort. Superfície de cort netes sense trencament de cants. Treballs exempts de fatiga, mínima força. Sota nivell de soroll.

Instruccions d'ús.

1. Seguir obligatòriament l'adreça de gir del disc (indicada amb una fletxa en el disc).

2. No treballar sense la carcassa protectora de la màquina.

3. Subjectar la peça de treball.

4. Portar ulleres protectores.

5. En tallar, no pressionar (és suficient el pes de la màquina), i no ladear.

6. Evitar el sobrecalentamiento. Deixar girant el disc en buit perquè es refredi.

7. Tallar en profunditat, si fos possible tronzar la peça en un només tall i moure el disc lleugerament de dalt a baix (oscil·lar).

Els discos de tronzar de diamant Pferd s'utilitzen en tall sec.

En tallar materials molt durs com per exemple, formigó amb alt contingut de grava (formigó rentat), existeix perill de sobrecalentamiento i les espurnes al voltant del disc ho indiquen.

Per evitar danyar el disc s'ha de parar immediatament el tronzado.

Deixi que el disc giri en buit perquè es refredi. Si se segueixen produint espurnes, s'hauria de reafilar els segments del disc amb la barra afiladora.

La línia Pferd-Súper.

La línia Pferd-Súper aconsegueix una òptima qualitat i un òptim rendiment. Es caracteritza per un diamantado d'alta qualitat.

La soldadura làser realitzada selectivament en l'ànima d'acer (esquerda Detenso) redueix considerablement el nivell de soroll.

Les ànimes d'acer High-Tech Pferd amb diàmetres de 178 i 230 mm estan pretesades, és a dir, s'ha sobrelaminado selectivament una tensió de pressió que permet una major càrrega tèrmica de l'ànima d'acer.

Modelo W per a materials durs i semiduros, materials de construcció, formigó (fins i tot armat), formigó rentat, teula, maó recocido, pedra dura i granit.

Model ST per a materials tous, abrasius, pedra arenisca, argila, formigó, abrasiu, etc.

La línia Pferd-Plus.

La línia Pferd-Plus, de gran rendiment, conté un diamantado de molt bona qualitat i un ànima d'acer millorada (pretesada).

El model O universal per a materials habituals en la construcció, formigó, formigó rentat, teula, maó recocido, etc.

El model DZ per a pedra arenisca, argila, formigó abrasiu, etc.

Línia Pferd-Plus-Extra i línia Pferd-Especial.

El disc de tronzar de diamant Pferd-Plus-Extra és un model econòmic amb ànima d'acer pretesada i segments de tall soldats amb làser. El model I és per a materials fàcils de tallar, per exemple, pedres de formigó semiduras i toves.

El model Pferd-Especial FL està pensat per a taulells, rajoles i pissarres.

Display i barra afiladora.

Existeix un display de Pferd per a discos de tronzar de diamant d'un diàmetre entre 110 fins a 230 mm. El contingut és segons demanda. A més existeix un display per penjar de xapa amb tapa de plexiglás.

Si fos necessari, el disc de diamant Pferd es pot afilar o desembussar tallant làmines fines d'una barra afiladora. Mitjançant el procés s'elimina una part de l'aglomerant metàl·lic dels segments de cort. Els diamants exteriors despuntats s'eliminen del segment abrasiu, alliberant-se nous diamants. Després d'aquesta operació, el disc de tronzar de diamant torna a estar afilat.