Toolpleg, S.L. - Equips per el desbarbatge

ST 300 K

Desbarbadora per a superfícies planes: de disseny robust i compacte

Fotografia de Desbarbadora per a superfícies planes
La desbarbadora ST 300 K que comercialitza Toolpleg està especialment dissenyada per al tractament de superfícies metàl·liques. Es tracta d'una màquina que ofereix un disseny robust i compacte construït en acer i taula amb tapet antilliscant.

Inclou corrons de cautxú per mantenir la peça cap avall, en fase d'elaboració, i la regulació en altura es realitza mitjançant volant manual amb lector digital 1/100 mm.

Incorpora ajust addicional d'altura amb roda de contacte per excèntrica que permet un canvi de “set up” ràpid en els canvis de banda abrasiva. Compta amb sensor de mesura de l'espessor de la peça i tensor pneumàtic per a la banda abrasiva. Integra sistema d'atur d'emergència per excés d'espessor de la peça o falta d'aire i amperímetre per a bandes abrasives.

Com a especificacions tècniques el model ST 300 K compta amb un motor de banda abrasiva de 7,5 kW de potència i un motor tapet d'avanç de 0,3/0,37 kW. La sortida d'aspiració és de 140 mm i la mesura de la banda abrasiva és de 300 x 1.800 mm mentre que l'espessor màxim de la peça a treballar és de 0,5-120 mm amb un ample màxim de 290 mm.