Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

SAF BS 45V

Curvadora piramidals: de dos corrons d'arrossegament i corró superior que gira en buit

Fotografia de Curvadora piramidals
Curvadora piramidal de dos corrons d'arrossegament i un rodet superior que gira en buit. La BS 45 V és especialment apropiada per al corbat de perfils plans, angulars, ferro en forma de "T", ferro en forma de "U" i altres laminats per fusteria de petites i mitjanes dimensions. La part superior dels corrons està grafilada per a consentir un òptim arrossegament de qualsevol material. Màquina ideal per ferrers i artesans que desitgin tenir un instrument de treball amb bones capacitats o un preu realment competitiu. Els rodets universals subministrats en dotació permeten corbar, a més dels perfils esmentats, també els ferros tubulars, quadrats i rectangulars.

Hi ha accessoris opcionals com corrons per a tubs rodons, per perfils especials, adreçadors especials per a peces angulars amb ala interna, tirants per donar rigidesa als arbres per a treballs especials en els quals es necessiti aquesta característica.

L'ajust manual permet la col locació del rodet superior amb precisió extrema i el visualitzador de cota muntat a la part davantera de la base permet una lectura ràpida.

La base monovolum permet el basculament de la màquina per a la mecanització amb eixos verticals, requerit per al corbat de serpentins i de qualsevol perfil de ràdios amplis.