Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

Delta 50 Plus

Curvadora piramidal: de tres corrons motrius i entre-eixos variables

Fotografia de Curvadora piramidal
Delta 50 Plus és una curvadora de tipus piramidal de tres corrons motrius i entre-eixos variables. En aquest model, el corró superior és regulable hidràulicament mentre els corrons inferiors són regulables en quatre posicions diferents.

L'entre-eixos variable juga una funció important en el corbat de perfils amb geometries i estructures diferents. La posició ampla, per exemple, és apta per al corbat de perfils tubulars, quadrats i rectangulars o perfils especials per a tancaments de secció tancada. Per tant, aquesta posició permet usar un braç de corbat relativament gran facilitant el corbat i evitant el col·lapse.

La posició estreta facilita en canvi el corbat de perfils prims i asimètrics ja que es prevé que el tub es retorça gràcies a la major pressió especifica exercitada del corró curvador sobre el material i facilita el lliscament en qualsevol condició.

Els entre-eixos mitjans són majorment usats per al corbat de tubs rodons ja que és el just compromís per obtenir ràdios molt petits sense ovalización.

La geometria variable d'aquesta màquina permet per tant corbar una amplísima tipologia de perfils i aconsellada especialment en treballs realitzables per ferrers, en fusteria metàl·lica i en altres innombrables camps.

La dotació estàndard proveeix els corrons universals per al corbat de perfils. Totes les parts rotantes estan muntades sobre coixinets cementados temperats i rectificats. La rotació es realitza mitjançant reductor accionat per mitjà de cardan d'alta resistència. Té dispositiu mecànic a fricció sobre el corró superior per a la compensació de les velocitats perifèriques .

El xassís basculant permet treballar en horitzontal i en vertical (amb eixos verticals i horitzontals).