Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

Tauring Alfa 150H2

Curvadora hidràulica: amb tres corrons motrius

Fotografia de Curvadora hidràulica
La curvadora hidràulica Alfa 150H2 de Tauring, empresa comercialitzada per Maquinària Curvaser, S.L., disposa de tres corrons motrius i doble regulació independent.

El corró central està en posició fixa mentre els corrons laterals llisquen sobre guies rectilínies mitjançant dos cilindres hidràulics de carrera llarga.

Amb aquesta màquina es poden corbar perfils de grans dimensions i també petits amb radis de corbat molt reduïts.

La dotació estàndard va equipada, a més de corrons universals per al corbat, de perfils de la posició 1A a 6B; posició 10A, 10B i 11A, i també d'enderezadores monocomando hidràulics. Aquests, muntats sobre tots dos costats, tenen tres regulacions hidràuliques més una mecànica. Tots els òrgans rotantes estan muntats sobre coixinets i construïts en acer temperat i rectificat.

La curvadora està preparada per treballar en posició horitzontal i la velocitat hidràulica és regulable a 4-6 girs/min, seleccionable per variador des de la consola de comando.

Respecte als eixos, l'eix superior és fix mentre que els eixos inferiors estan muntats sobre guies de carrera rectilínia hidràuliques de moviment hidràulic convergent entre ells.

La potència màxima dels cilindres hidràulics és de 40 t i cadascun d'ells amb una pressió autolimitada de 180 bar.

Els enderezadores laterals són regulables hidràulicament en tres adreces: embranzida vertical, rotació i regulació carril.

La gestió del control es realitza mitjançant PLC i disposa de sistema de refredament de l'oli mitjançant bescanviador de calor per aigua corrent (a predisposició de la instal·lació per part de l'operari) amb termòstat d'obertura i tancament de flux.

La màquina compleix la normativa de seguretat de la CE.