Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

SMI Primatist 3

Curvadora a control numèric: amb sistema de cort orbital

Fotografia de Curvadora a control numèric
La curvadora Primatist 3 de SMI té una capacitat de tall de diàmetre 2 mm a diàmetre 22x1 mm en Cu-Al des de bobina, i de diàmetre 2 mm a diàmetre 12x1 en Inox-Fe.

La capacitat de corbat és de radi mitjà, mínim 1,6 vegades el diàmetre del tub a corbar. I de radi mitjà màxim 66 mm el diàmetre del tub a corbar.

El seu funcionament és completament elèctric gestionada per PC i sense ànima interna.

El tall és orbital amb estirada. El conformat presenta la possibilitat d'integrar fins a 12 tipus d'accessoris per deformar les extremitats dels tubs.

El punzonado es realitza per punta elicoidal amb 2 diàmetres de punzonado i forats orientables a 360° en qualsevol posició.

La composició del centre de treball Primatist 3 s'ha realitzat al costat de l'operari, afegint mòdul després de mòdul. D'aquesta forma s'està treballant per aconseguir la màxima especialització i certesa amb el menor cost possible, utilitzant una única unitat de treball.

El sistema de cort orbital amb estirada, a més de garantir l'absoluta absència de rebabas o arrencada d'encenall a l'interior del tub, permet tallar diferents materials de diversos espessors mantenint la secció interna del tub neteja.